Nanny McPhee ja suur pauk

Nanny McPhee ja suur pauk

Nanny McPhee and the Big Bang

1h 50min  |  Komöödia, Fantaasia, Kogupere  |  Kinodes alates: 30.04.2010

Nanny McPhee (Emma Thompson) on natuke hirmutava välimuse ja iseäralike nippidega lapsehoidja, keda kutsuvad appi sellised vanemad, kes on kaotanud igasuguse lootuse oma lastest jagu saada.

Ühel päeval jõuab ta farmi, mida peab noor meeleheitel ema Isabel Green (Maggie Gyllenhaal), kelle abikaasa (Ewan McGregor) on parasjagu rindel. Saabudes näeb Nanny McPhee, et Isabeli lastel on käimas sõda linnast saabunud ärahellitatud sugulaste vastu, kes suhtuvad kõigisse ja kõigesse piiritu ülbusega.

Kasutades oma lendavat mootorratast, ellu ärkavat kivikuju, puu otsa ronivat põrsakest, pisikest elevandipoega ja palju muud, annab Nanny McPhee võlukunsti kasutades neile lastele viis väärtuslikku õppetundi, mida nad iial ei unusta.

”Nanny McPhee ja suur pauk” on südamlik koguperekomöödia, mille aluseks Christianna Brandi ”Nurse Matilda” lasteraamatud. Peaosas Oscari-võitja Emma Thompson (”Nanny McPhee – võlurist lapsehoidja”), kes on ka filmi stsenaristiks. Teistes osades Maggie Gyllenhaal (”Crazy Heart”), Maggie Smith (”Harry Potter ja segavereline prints”), Asa Butterfield (”Son of Rambow”), Rhys Ifans (”Notting Hill”), Ralph Fiennes (”Titaanide kokkupõrge”), Ewan McGregor (”Moulin Rouge”) jt. Lavastas Susanna White (”Jane Eyre”).

FILM ON INGLISE KEELES, EESTI- JA VENEKEELSETE SUBTIITRITEGA


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Susanna White
Osatäitjad: Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal, Maggie Smith, Rhys Ifans, Ralph Fiennes, Ewan McGregor
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.