Varietee

Varietee

Burlesque

1h 58min  |  Draama, Muusikal  |  Kinodes alates: 21.01.2011

Ali (Christina Aguilera) on väikelinna tüdruk, kellel on suur hääl ja veel suuremad unistused. LA-sse jõudes saab ta ettekandjaks kunagise staari Tessi (Cher) teatris “The Burlesque Lounge”, mis on sarnaselt oma omaniku ja peaesinejaga näinud palju paremaid aegu. Rabavad kostüümid ja julge koreograafia jätavad uustulnukale sügava mulje ja ta kinnitab endale, et ühel päeval särab temagi sel laval.

Töö käigus sõbruneb ta ühega tantsijatest (Julianne Hough), soetab endale alatu ja kadeda vaenlase (Kristen Bell) ning võidab baarman Jacki (Cam Gigandet) südame. Teravmeelse avamänedzheri (Stanley Tucci) ning konferansjee (Alan Cumming) abil jõuab Ali viimaks leti äärest ka lavale. “The Burlesque Lounge” võib tõusta tänu tema häälele tagasi endisesse hiilgusesse, kuid ootamatult saabub karismaatiline ettevõtja (Eric Dane) ahvatleva pakkumisega...

“Varietee” on särisevate muusikaliste numbritega täidetud emotsionaalne lugu sellest, kuidas elus tuleb teha ise kõik selleks, et ka kõige ulmelisemad unistused teoks saaks. Osades superstaar Christina Aguilera, Oscari-võitja Cher (“Moonstruck”), Julianne Hough (“Show Me the Money”), Kristen Bell (“Jälle sina”), Cam Gigandet (“Videvik”), Stanley Tucci (“Saatan kannab Pradat”), Alan Cumming (“The L Word”), Eric Dane (“Grey anatoomia”) jt. Lavastas Steve Antin.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Steve Antin
Osatäitjad: Eric Dane, Kristen Bell, Cam Gigandet
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.