Pearahakütt

Pearahakütt

The Bounty Hunter

1h 50min  |  Komöödia, Märul, Romantika  |  Kinodes alates: 26.03.2010

Väsinud pearahakütt Milo Boyd (Gerard Butler) saab unistuste tööotsa päeval, mil ta peab kinni püüdma oma eksabikaasa, reporter Nicole Hurly (Jennifer Aniston). Milo arvates saab see olema kerge raha, ent eksimine on teadupärast mehelik. Nicole lipsab tal käest, et uurida ühe mõrvaloo kinnimätsimist ning Milo mõistab jälle kord, et nende kahe vahel ei lähe mitte midagi ealeski kergesti. Eksabikaasad trumpavad üksteist lakkamatult üle, kuni saavad aru, et parim viis kogu sündmustekeeris üle elada on just üheskoos. Kunagi tundus Milole ja Nicole’ile, et abielus olla on raske. Nüüd on aga palju raskem üldse ellu jääda!

“Pearahakütt” on romantiline action-komöödia, mille tempo ei rauge hetkekski. Osades Gerard Butler (“Inetu tõde”), Jennifer Aniston (“Lahkuminek”), Christine Baranski (“Mamma mia!”), Peter Greene (“Tavalised kahtlusalused”), Cathy Moriarty (“Cop Land”) jt. Lavastas Andy Tennant (“Hitch”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Andy Tennant
Osatäitjad: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez, Joel Garland, Jason Kolotouros, Matt Malloy, Jason Sudeikis, Adam Rose, Christine Baranski, Dorian Missick
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.