Kõik algas Roomas

Kõik algas Roomas

When In Rome

1h 31min  |  Komöödia, Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 19.03.2010

Beth (Kristen Bell) on New Yorgis edukat karjääri tegev ambitsioonikas noor naine, kes on matnud maha igasugused romantilised unelmad. Ent siis võtab ta ette reisi Rooma, oma noorema õe pulma. Seal olles korjab ta armastuse purskkaevust maagilised mündid, pannes sellega endasse armuma need, kes olid mündid sinna visanud: vorstimagnaat (Danny DeVito), algaja illusionist (Jon Heder), vabakutseline maalikunstnik (Will Arnett) ning eneseimetlejast modell (Dax Shepard). Aga kui ka sarmikas reporter Nick (Josh Duhamel) teda samasuguse innuga jahtima asub, ei saa Beth kuidagi kindel olla, kas selle mehe tunded on ehtsad?



“Kõik algas Roomas“ on lustiline romantiline komöödia, mille tegevus algab romantilises Roomas ning viib välja muinasjutulisele Manhattanile. Osades Kristen Bell (“Probleemid paradiisis“), Josh Duhamel (“Las Vegas“), Will Arnett (“Uljad uisuvelled“), Alexis Dziena (“Entourage“), Jon Heder (“Oleks see ometi nii“), Dax Shepard (“Rendiemme“), Danny DeVito (“Rooside sõda“) ja Don Johnson (“Miami Vice“). Loo lavastas Mark Steven Johnson (“Daredevil“, “Simon Birch“).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Mark Steven Johnson
Osatäitjad: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Will Arnett, Jon Heder, Dax Shepard, Alexis Dziena, Kate Micucci, Peggy Lipton, Lee Pace


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.