Alice Imedemaal

Alice Imedemaal

Alice In Wonderland

1h 43min  |  Seiklus, Fantaasia, Kogupere  |  Kinodes alates: 05.03.2010

Alice (Mia Wasikowska) on 19-aastane neiu, kes pöördub tagasi kummalisse maailma, kuhu ta sattus esmakordselt noore tüdrukuna, kohates üle pika aja jälle oma lapsepõlvesõpru: Valge Jänes, Kiigajon ja Käägajon, Unihiir, Tõuk, Irvik-Kass, ning loomulikult Kübarsepp (Johnny Depp). Alice asub fantastilisele teekonnale, et leida oma tõeline saatus ning teha lõpp Punase Kuninganna (Helena Bonham Carter) hirmuvalitsusele.

Suurejooneline seiklusfantaasia “Alice Imedemaal” on mõtteliseks järjeks Lewis Carrolli kirjandusklassikasse kuuluvatele raamatutele “Alice Imedemaal” (1865) ning “Alice peeglitagusel maal ja mida ta seal nägi” (1871). Osatäitjate hulka kuuluvad Johnny Depp (“Kariibi mere piraadid”), Anne Hathaway (“Printsessi päevikud”), Helena Bonham Carter (“Charlie ja shokolaadivabrik”), Crispin Glover (“Tagasi tulevikku”), Michael Sheen (”Frost/Nixon“), Alan Rickman (”Harry Potter“), Matt Lucas (”Little Britain“) jpt. Lavastajaks meisterlik jutuvestja Tim Burton (“Edward Käärkäsi”, “Charlie ja shokolaadivabrik”).

Eestikeelses versioonis annavad oma hääle tegelastele Andrea Miku, Priit Võigemast, Evelin Pang, Taavi Eelmaa, Ivo Uukkivi, Tõnis Mägi, Indrek Ojari, Marika Korolev, Tambet Tuisk, Uku Uusberg, Maria Klenskaja, Egon Nuter, Aarne Üksküla, Mirtel Pohla, Jaan Rekkor, Margus Prangel, Anne Paluver, Anne Reemann, Veiko Tubin, Mari-Liis Lill, Hans Kaldoja, Kristiine Truu, Tõnu Piibur ja Erki Aule. Dublaaži režissööriks oli Veiko Anvelt („Jääaeg 3“, „Üles“ jpt.). Filmi eestikeelne versioon valmis helistuudios Orbital Vox.

Valitud kinode ekraanidele ilmub film muinasjutulises 3D-formaadis. Eesti kinodes on seda filmi võimalik näha eesti, vene või siis inglise keeles*.

*-TÄHELEPANU! Ingliskeelne versioon linastub Tallinna kinodes ilma eesti- ja venekeelsete subtiitriteta!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Tim Burton
Osatäitjad: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Crispin Glover, Christopher Lee, Matt Lucas, Stephen Fry, Michael Sheen, Alan Rickman, Barbara Windsor, Frances de la Tour
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.