Vennad

Vennad

Brothers

1h 44min  |  Draama  |  Kinodes alates: 05.02.2010

KAHE KULDGLOOBUSE NOMINENT!

PARIM MEESPEAOSA (DRAAMA) - TOBEY MAGUIRE

PARIM FILMILAUL - WINTER (U2)

Kapten Sam Cahill (Tobey Maguire) ja tema noorem vend Tommy Cahill (Jake Gyllenhaal) on teineteise täielikud vastandid. Neljandat teenistusaega alustav merejalaväelane Sam on abielus keskkoolikallima Grace’iga (Natalie Portman) ning isaks kahele pisitütrele. Tema üdini karismaatiline väikevend Tommy on äsja vanglast vabanenud elumees, kes on alati nutikuse ja sarmiga laineid löönud. Kui Sami helikopter mägedes alla tulistatakse, peetakse Sami hukkunuks ning Cahillide pere peab leppima tõsise kaotusega. Tommy püüd venna rolli üle võtta seab ta silmitsi uudse vastutuskoormaga iseenda, Grace’i ja laste ees. Lein ja kummaline elukorraldus muudavad Grace’i ja Tommy lähedaseks. Senised jäised suhted soojenevad, ent mõlemad tunnevad hirmu ning häbi vastastikuse tõmbe pärast.

Sam on elus, ehkki Talibani võitlejate vangistuses. Afganistanis, kauges Pamiiri mäestikus elab Sam läbi sündmusi, mis ähvardavad hävitada temas viimsedki inimlikkuseriismed. Sellal, kui Sami eneseteadvust võõrsil lammutatakse, muutub Tommy kodus üha tugevamaks ja enesekindlamaks. Sami ootamatu naasmine toob perekonnas kaasa tõsiseid pingeid. Eraklikuks ja kergesti ärrituvaks muutunud Samil tekivad venna ja naise suhtes kahtlused. Muutunud elukorraldus paneb Sami ja Tommy suhted proovile nii vaimselt kui füüsiliselt. Kumb jääb peale?

Kuus korda Oscarile kandideerinud lavastaja Jim Sheridani (”Ameerikas“, ”Isa nimel“) “Vennad” jutustab mõjuva loo kahe venna toimetulekust suhtekeerdkäikude, lojaalsuse, meheikka jõudmise ning naisega, keda armastavad mõlemad.


Levitaja: ACME FILM OÜ


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid