Printsess ja konn

Printsess ja konn

The Princess and the Frog

1h 37min  |  Animatsioon, Muusikal, Kogupere  |  Kinodes alates: 22.01.2010

3 OSCARI NOMINENT s.h. parim animafilm!

Kõik teavad lugu printsessist, kes leiab tõelise armastuse, suudeldes konna, kellest saab nagu nõiaväel nägus prints, kellega koos nad siis õnnelikult aegade lõpuni elavad. Käesolevas loos on küll olemas ilus tüdruk ja ta suudleb ka konna, kuid tulemus on… hoopis teistsugune. Samas on see vaid üks paljudest üllatustest, mida pakub lustiline lugu täis nalja, põnevust, meloodiaid ja tundeid.

“Printsess ja konn” on “Väikese merineitsi” ja “Aladdini” tegijate uus muusikaline muinasjutt, mis mõeldud vaatajale vanuses 2-102. Selleks, et tegelaskujud räägiks sulaselges eesti keeles, loovutasid neile oma hääle Märt Avandi, Sandra Uusberg, Peeter Oja, Mait Malmsten, Emil Rutiku, Anu Lamp, Jaan Rekkor, Erki Aule ja paljud teised. Filmis kõlavate laulude muusika kirjutas Oscari-võitja Randy Newman, eestikeelsed laulusõnad Uku Toomet. Eestikeelse versiooni valmimist juhatas oma ala asjatundja Veiko Anvelt.

Aga las nüüd räägib pilt ise enda eest.



Lisaks sellele toome teieni väikese lõigu filmi lustakast avaloost nimega "New Orleans", mille esitajaks on Tanel Padar:


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Ron Clements, John Musker


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.