Mehed, kes jõllitavad kitsesid

Mehed, kes jõllitavad kitsesid

The Men Who Stare at Goats

1h 33min  |  Komöödia, Sõda  |  Kinodes alates: 11.12.2009

Must komöödia põhineb tõsielulisel lool, mida on tõttöelda raske uskuda. Ajakirjanik kohtub salapärase erijõudude spetsialistiga ja päevavalgele jõuavad jahmatavad paljastused USA armee ülisalajasest üksusest.

Ajakirjanik Bob Wilton (Ewan McGregor) on järgmise suure loo jahil, kui kohtab Lyn Cassadyt (Oscari-võitja George Clooney), kes väidab end kuuluvat USA armee eksperimentaalüksusesse. Cassady jutu järgi pöörab Uue Maailma Armee harjumuspärase sõjapidamisviisi pea peale. Vapustavate psüühiliste võimetega Sõdalasmunkade leegion suudab lugeda vastase mõtteid, liikuda läbi seinte ning tappa isegi kitse pelga jõllitusega. Paranormaalse võimete programmile aluse pannud Bill Django (Jeff Bridges) on aga kadunud ja Cassidy ülesandeks on ta leida. Vastse tuttava laestvõetud jutud äratavad Bobis huvi ning ta otsustab hetke ajel Cassady otsingus kaasa lüüa. Kui mehed avastavad Django salajasest treeninglaagrist, mida juhib mässajast selgeltnägija Larry Hooper (2-kordne Oscari-võitja Kevin Spacey), satub ajakirjanik peagi Django Uue Maailma Armee ja Hooperi supersõdurite vahel küdeva vimma keskele. Selleks, et metsik seiklus üle elada, peab Bob üle kavaldama võitmatu vaenlase.



Osades George Clooney (“Põletada pärast lugemist“), Jeff Bridges (“Raudmees“), Ewan McGregor (“Inglid ja deemonid“), Kevin Spacey (“Psühhiaater“), Robert Patrick (“Üksus“), Stephen Root (“Kontorirotid“), Stephen Lang (“Avatar“) ja Rebecca Mader (“Teadmata kadunud“). Lavastas Grant Heslov (“Good Night, and Good Luck“). Filmi aluseks on Jon Ronsoni samanimeline dokumentaalne bestseller valitsuse katsetest arendada paranormaalseid võitlusvahendeid.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Grant Heslov
Osatäitjad: George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey, Stephen Lang, Robert Patrick, Waleed Zuaiter, Stephen Root, Glenn Morshower, Nick Offerman


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.