Jõululugu

Jõululugu

Disney's A Christmas Carol

1h 36min  |  Draama, Animatsioon, Fantaasia, Kogupere  |  Kinodes alates: 20.11.2009

“Jõululugu“ on tõeline fantaasia tulevärk, mille nõiub ekraanile Oscari-võitjast lavastaja, oma julgete uuenduste poolest tuntud Robert Zemeckis. Film toob vaatajani Charles Dickensi klassikalise loo, kasutades selleks tehnika viimast sõna 3D-tehnoloogia vallas. Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) alustab jõuluaega nii nagu igal aastal, suhtudes pühadesse hapu halvustamisega, mille osaks saavad ka tema ustav abiline (Gary Oldman) ja hooletu sugulane (Colin Firth). Aga kui möödunud, praeguste ja tulevaste jõulude vaimud sunnivad vana Scrooge’i tõele näkku vaatama, peab ta praotama oma kivistunud südant, et teha heaks aastatepikkused õelused enne, kui on liiga hilja.



Kaasahaarava vaatemängu lavastas Robert Zemeckis (“Forrest Gump“, “Tagasi tulevikku“, “Polaarekspress“) osades Jim Carrey (“Kõigele “jah““), Gary Oldman (“Pimeduse rüütel“), Colin Firth (“Mamma mia!“), Bob Hoskins (“Manhattani Tuhkatriinu“), Robin Wright Penn (“Beowulf“), Cary Elwes (“Princess Bride“), Fionnula Flanagan (“Teadmata kadunud“) jt.

FILM ON INGLISE KEELES, EESTI- JA VENEKEELSETE SUBTIITRITEGA!

TÄHELEPANU! Filmis esineb tumedates toonides, kummituslikke stseene, mis võivad väiksematele lastele ehmatavalt mõjuda!

Vaadake ka lõiku, kus Jim Carrey ja teised filmitegemisest räägivad:


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Robert Zemeckis
Osatäitjad: Jim Carrey, Steve Valentine, Daryl Sabara, Sage Ryan, Amber Gainey Meade, Ryan Ochoa, Bobbi Page, Ron Bottitta, Sammi Hanratty, Julian Holloway


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid