Probleemid paradiisis

Probleemid paradiisis

Couples Retreat

1h 53min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 06.11.2009

Nelja abielupaari ootab ees puhkus kaunil troopikasaarel asuvas luksuslikus kuurortis. Üks paaridest läheb sinna, et päästa oma abielu, ülejäänud aga on huvitatud päikesepaistest, pidudest ja rannamõnudest. Paraku saavad nad juba esimesel õhtul teada, et teraapiast osavõtt on kohustuslik. Ühekorraga tundub, et allahindlusel on tegelikult üsnagi kõrge hind! Järgneb tõsine jõukatsumine saarel kehtivate reeglite, kiusatuste, abikaasade ja ka loodusjõududega.



”Probleemid paradiisis” on vaimukas komöödia, mille idee autoriks üks peaosatäitjatest, Vince Vaughn (”Lahkuminek”). Lisaks talle teevad kaasa Jason Bateman (”Juno”), Jon Favreau (”Kallis oled, vana”), Malin Akerman (”Mesinädalad kahe naisega”), Kristin Davis (”Seks ja linn”), Kristen Bell (”Unusta Sarah Marshall”), Faizon Love (”Just My Luck”), Jean Reno (”Da Vinci kood”), Ken Jeong (”Pohmakas”) jt. Lavastas Peter Billingsley.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Peter Billingsley
Osatäitjad: Vince Vaughn, Jason Bateman, Faizon Love, Jon Favreau, Malin Akerman, Kristen Bell, Kristin Davis, Kali Hawk, Tasha Smith, Carlos Ponce


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.