Kunstisõltuvus - National Theatre Live

Kunstisõltuvus - National Theatre Live

Habit of Art, The

3h 30min  |  Teater  |  Kinodes alates: 22.04.2010

Kunstisõltuvus

The Habit of Art

Auden ütles sageli, et värsimõõt ja riim juhatasid teda ootamatuid radu pidi mõteteni, milleni ta muidu jõudnud poleks, ning selles mõttes polegi värsistamisel ja hooramisel erilist vahet.

Benjamin Britten, kes oma uue ooperiga “Surm Veneetsias” on tüürinud ebamugavalt ohtlikesse vetesse, palub abi oma endiselt kaastööliselt ja sõbralt W.H. Audenilt. Üle 25 aasta järel leiab aset nende esimene, väljamõeldud kohtumine, mida jälgivad ning katkestavad teiste seas mõlema mehe tulevane biograaf ning noormees kohalikust bussijaamast.

Sina oled müüdav. Mina olen poeet. Müüri taga elab Christ Churchi(kas panna Kristuse kiriku?) dekaan. Meil kõigil on oma roll mängida.

Alan Benneti uus näidend räägib sama palju teatrist kui luulest või muusikast. Näidend käsitleb kahe keeruka natuuriga mehe rahutukstegevaid ihasid ning biograafia eetikat. Tükk peatub teemadel nagu vananemine, loovus ja inspiratsioon ning püsimajäämisest peale seda, kui kogu kirg on kadunud: lõppkokkuvõttes, kunstisõltuvusest

“Lõppude lõpuks on kunst köömes”, ütles Auden. Tõeliselt olulised asjad elus on elatise teenimine ning ligimesearmastus.

Maailma esiettekanne.



Tähelepanu! Etendus ei sobi vaatamiseks alla 14-aastastele lastele!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Nicholas Hytner


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.