Inetu tõde

Inetu tõde

The Ugly Truth

1h 35min  |  Komöödia, Romantika  |  Kinodes alates: 09.10.2009

Abby Richter (Katherine Heigl) on televisiooni hommikuprogrammi produtsent, kelle meeleheitlikud katsed leida endale See Õige on teinud temast lootusetult vallalise, kes ei väsi siiski unistamast printsist valgel hobusel. Naine tuuakse roosadest pilvedest mürinal alla siis, kui ülemused panevad ta kokku skandaalse Mike Chadway’ga (Gerard Butler), kelle populaarsuse aluseks on saade “Inetu tõde”, milles mees lahkab liigse keerutamiseta meeste ja naiste suhete sügavamaid saladusi ja suurimaid probleeme. Sugudevaheline sõda saab selle koostööga sisse täiesti uue hoo, kui põrkuvad kaks inimest, kelle tõeskpidamised ei saaks olla erinevamad.

”Inetu tõde” on julge romantiline komöödia, mis ei karda kedagi ega midagi. Osades Gerard Butler (”RocknRolla”, ”300”), Katherine Heigl (”Pulmasõltlane”, ”Grey anatoomia”), Cheryl Hines (”Curb Your Enthusiasm”), ERic Winter ("Vennad ja õed"), JOhn Michael Higgins "Kõigele "jah"") jt. Lavastas Robert Luketic (”Koletislik ämm”, ”21”).

treiler kah...


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Robert Luketic
Osatäitjad: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter, Nick Searcy, Cheryl Hines, John Michael Higgins, Noah Matthews, Bonnie Somerville


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.