Star Wars: Osa III - Sithi kättemaks

Star Wars: Osa III - Sithi kättemaks

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

2h 21min  |  Ulmefilm  |  Kinodes alates: 20.05.2005

Galaktikas möllavad kloonisõjad laiendavad lõhet kantsler Palpatine'i (Ian McDiarmid) ja jedi-rüütlite nõukogu vahel. Noor ja keevaline Anakin Skywalker (Hayden Christensen) seisab kahe poole vahel ega oska valida. Siiski ahvatlevad teda rohkem pimeda poole lubadused piiritust võimust ning noorest rüütlist saab kardetud Darth Vader.

Samal ajal käivitub Sithi ülikute plaan Jedi-rüütlite hävitamiseks. Väheste ellujäänute hulgas on ülitark Yoda ning Anakini endine õpetaja Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor), kes on sunnitud oma andeka õpipoisiga mõõgad ristama, et otsustada kogu galaktika saatus…

"Star Wars: Osa III - Sithi kättemaks" on suurejoonelise kosmosesaaga viimane peatükk, mille loomiseks on kasutatud seniolematuid eriefekte ning tehnika viimast sõna. Peaosades Hayden Christensen ("Virgin Suicides", "Shattered Glass"), Natalie Portman ("Closer") ja Ewan McGregor ("Moulin Rouge"). Lisaks neile teevad kaasa Samuel L. Jackson ("XXX"), Christopher Lee ("Sõrmuste isand"), Ian McDiarmid ("Legend peata ratsanikust"), Jimmy Smits ("NYPD Blue") jpt. Filmi lavastaja ja stsenarist on kogu saaga looja George Lucas, muusika kirjutas 5-kordne Oscari-võitja John Williams ("A.I."), efektimeeskonda juhib 8-kordne (!) Oscari-võitja Dennis Muren ("Jurassic Park").


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.