M-Komando

M-Komando

G-Force

1h 29min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 04.09.2009

Filmimaailma edukaim produtsent Jerry Bruckheimer (“Kariibi mere piraadid”) toob vaataja ette oma esimese 3D-filmi. Igas vanuses vaatajale mõeldud koomiline seiklusfilm “M-komando” jutustab uusimast etapist valitsuse salajases programmis treenida loomi, keda kasutada spionaazhitööl. M-komando on tehnika viimase sõnaga varustatud eriüksus, mille nime esimene täht tähendab.. merisigu! Rühma juhib Darwin, keda huvitab võitmine iga hinna eest. Talle alluvad lõhkeaineteekspert Karmauh, kelle suurimaks arnastuseks on erinevate asjade õhkulaskmine, võitluskunstide ekspert Juarez, kelle kena välimus varjab kartmatut sõdalast, luurespetsialistist kärbes Pori ning prillipapast mutt Prillu, rühma arvuti- ja infospetsialist. Püüdes nurjata kogu maailma ohustavat vandenõud, kohtub M-komando veel mitmete värvikate kujudega nagu lemmikloomapoes laisklev Volli ning haiglaselt oma territooriumi valvav hamster Setu. Tulemuseks peadpööritavas tempos kulgev lugu, mis tõestab veenvalt, et maailm vajab suuremaid kangelasi.



Taas kord räägitakse filmis puhtas eesti keeles ja oma hääled on tegelaskujudele andnud Tõnn Lamp, Marika Korolev, Ivo Eensalu, Sergo Vares, Tiit Sukk, Elisabet Tamm, Hans Kaldoja, Tamur Tohver, Erki Aule, Tarmo Hints, Anne Reemann, Tõnu Mikiver ja paljud teised.

Dublaaži režissöör on Veiko Anvelt ja dublaaž valmis stuudios Orbital Vox, mis varem eesti keelde pannud sellised filmid nagu "Jääaeg 2", "Jääaeg 3", "Ratatouille", "Garfield 2", "Wall-E", "Jahihooaeg", "Autod", "Charlotte koob võrku", "Välk" ja "Üles"


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.