L.A. gigolo

L.A. gigolo

Spread

1h 31min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 21.08.2009

Kaasaegses Los Angeleses hargnev linalugu LOS ANGELESE GIGOLO annab edasi kriipiva jutustuse naistemees Nikkist (Aston Kutcher), kes on oma privilegeeritud elujärjele jõudnud läbi lõputu voodite jada.

Elades Hollywood Hillsis keskealise naisadvokaadi Samantha (Anne Heche) katuse all, korraldab ta samal ajal vägevaid pidusid ja maandub aga ühest voodist teise. Nikki elu ei varjuta ükski pilv seni, kuni ta kohtub imekauni ettekandjaga Heather (Margarite Levieva), kes Nikki teadmata mängib täpselt samasugust mängu.

Kui selgub noorte tegelik pale, kruvib mõlemas seksuaalset pinget teineteist ületrumpav mäng, mis lennutab nad kõrgklassielu orbiidile - einetama kallitesse restoranidesse ja peovõõraks uhketele koosviibimistele. Seda aga seni, kuni tõde sunnib neid valima armastuse ja raha vahel.

Filmis on Los Angelese linnal kanda omaette karakterilahendus - särava ja luksuslikuna Nikki Hollywoody unelmate hiilgehetkedel ning allakäinud räpamotellidena, kui Nikki on omadega põhjas.

LOS ANGELE GIGOLO toob vaatajani režissöör David Mackenzie nägemuse seksi, raha, Hollywoodi pimestava melu ja kaunite inimeste lummast ning hinnast, mida Nikki selle elustiili eest maksma peab.

Film teevad kassa veel Rachel Blanchard, Sebastian Stan jt.


Levitaja: ACME FILM OÜ


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.