Harry Potter ja segavereline prints

Harry Potter ja segavereline prints

Harry Potter and the Half-Blood Prince

2h 33min  |  Fantaasia  |  Kinodes alates: 24.07.2009

Voldemort tugevdab oma haaret nii mugude kui võlurite maailmas ning Sigatüüka kool pole enam sugugi nii turvaline varjupaik kui varem. Harry kahtlustab, et hädaoht võib varitseda ka kooli müüride vahel. Koos Dumbledore’iga püüavad nad leida võtit Voldemorti jõu murdmiseks. Selleks kutsub Dumbledore appi vana sõbra ja kolleegi, professor Horace Slughorni, kelle valduses võib olla eriti olulist infot.

Samal ajal ründavad teismelisi õpilasi ka nende möllavad hormoonid ning nii Harry, Ron kui Hermione ei jää sellest puutumata. Keset tunnete sasipundart plaanib aga üks õpilane jätta endast maha sünge märgi. Õhus on armastust, kuid lähenemas on tragöödia ning Sigatüüka kool ei tarvitse enam eales endiseks saada

“Harry Potter ja segavereline prints” on kuues muinasjutuline seiklusfilm, mille aluseks J.K. Rowlingi meeletult edukas romaanisaaga. Osades Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Michael Gambon, Alan Rickman, Maggie Smith jt. Lisaks uustulnukad Jim Broadbent ja Helen McCrory. Lavastas David Yates (“Harry Potter ja Fööniksi ordu”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Osatäitjad: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Frank Dillane


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.