Harry Potter ja tulepeeker

Harry Potter ja tulepeeker

Harry Potter and the Goblet of Fire

2h 37min  |  Fantaasia  |  Kinodes alates: 25.11.2005

OSCARI NOMINENT!

Harry Potter (Daniel Radcliffe) ei saa aru, miks ta on valitud osalema Kolmevõluri turniiril, kus ta peab võistlema endast vanemate ja kogenumate õpilastega teistest koolidest.

Harry vihavaenlase, kurja lord Voldemorti (Ralph Fiennes) poolehoidjad aga täidavad võlurite ringkonnad hirmuga, kui lendluudpalli maailmameistrivõistluste ajal ilmub taevasse must märk, mis teatab kohutava uudise, et Voldemort on tagasi. See pole aga Harryl ainus mure - ta peab leidma endale veel kaaslase Sigatüüka kooli jõuluballile.

"Harry Potter ja tulepeeker" on J.K. Rowlingi ülipopulaarse raamatusarja neljanda romaani põhjal valminud seiklusrikas muinasjutt. Kolme kangelast mängivad jälle Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson. Lisaks neile teevad kaasa Robbie Coltrane ("Harry Potter ja tarkade kivi"), Ralph Fiennes ("Inglise patsient"), Michael Gambon ("Harry Potter ja Azkabani vang"), Brendan Gleeson ("Taevane kuningriik"), Jason Isaacs ("Peeter Paan"), Gary Oldman ("Batman alustab"), Alan Rickman ("Armastus on see…"), Maggie Smith ("Hook") ja Timothy Spall ("Viimane samurai"). Lavastas Mike Newell ("Neli pulma ja üks matus").

NB! Filmi ei soovitata alla 6-aastastele lastele


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Osatäitjad: Timothy Spall


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.