Brüno

Brüno

1h 22min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 10.07.2009

2006. aastal tõi kahekordne BAFTA auhinna laureaat Sacha Baron Cohen kinolinale Kasahstani ajakirjaniku Borat Sagdijevi filmis “Borat: Kultuurialased õppetunnid Ameerikast abiks suursuguse Kasahstani riigi ülesehitamisel”. Paljastamaks lääne kultuuri šokeerivaid kitsaskohti, kasutasid Baron Cohen, lavastaja Larry Charles ja filmimeeskond gerilja-stiilis filmimismetoodikat. Tulemuseks oli ülemaailmse haardega komöödia, mis tõi kaasa nii tormilise publiku- kui kriitikumenu. Baron Cohen sai väärilise tasu parima näitleja Kuldgloobuse näol muusikali/komöödia kategoorias ning Oscari-nominatsiooni parima kohandatud stsenaariumi kategoorias. Publikut naerutades ja rumalatele eelarvamusele näpuga näidates lõi filmimeeskond läbimurdelise menuhiti, mille ülemaailmne kassatulu küündis 260 miljoni dollarini ning viis provokatiivse filmižanri uuele tasemele.

See aga oli alles algus.

Nüüd on Borati ja Ali G show looja, peaosaline, stsenarist ja produtsent maha saanud kõige hulljulgemal, pöörasemal ja ohtlikumal piiril balansseeriva komöödiaga BRÜNO.

BRÜNO filmis tutvustab Baron Cohen kinopublikule oma järjekordset karakterit - homoseksuaalset Austriast pärit fashionistat, kes juhib menukaimat hilisõhtust moesaadet kõigis saksakeelsetes riikides... peale Saksamaa enda. Tema kokkupuuted lihtsate ameeriklastega, mille käigus Brüno suudab alati valel ajal täiesti valesid asju öelda, lõpevad paremal juhul skandaali, reeglina aga lausa katastroofiga.

Brüno missioon? Saada tuntuimaks Austria päritolu kuulsuseks pärast Hitlerit.

Tema strateegia? Seigelda mööda laia ilma, lootuses leida kuulsust ja armastust.

Baron Coheni ja Charlesiga teevad Brüno komöödias koostööd ka produtsendid Jay Roach (Borat, Kohtumine Fockeritega), Dan Mazer (telesari Da Ali G Show, Borat) ja Monica Levinson (Zoolander, Borat) ning kaas-stsenarist Anthony Hines (telesari Da Ali G Show, Borat).

TÄHELEPANU! Filmi ei soovitata nõrganärvilistele! Film on rangelt keelatud alla 14-aastastele! (K-14) Vanusepiirangu on tinginud filmis esinevad alastistseenid, seksistseenid ja keelekasutus!


Levitaja: ACME FILM OÜ


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.