Terminaator: Lunastus

Terminaator: Lunastus

Terminator Salvation

1h 56min  |  Märul, Ulmefilm, Põnevik, Seiklus  |  Kinodes alates: 05.06.2009

On aasta 2018. John Connori (Christian Bale) saatus on juhtida inimkonna võitlust Skyneti ning selle terminaatorite armee vastu. Ent tulevikku, millest Connorile on maast madalast räägitud, võib muuta ootamatult ilmuv salapärane võõras Marcus Wright (Sam Worthington), kes ei mäleta muud, kui et viibis surmamõistetute osakonnas. Connor peab otsustama, kas teine on saadetud tulevikust või päästeti hoopis minevikust. Samal ajal, kui Skynet valmistub lõplikuks rünnakuks, asuvad Connor ja Marcus teekonnale, mis viib nad Skyneti südamesse ning kohutava saladuseni, mis on seotud terve inimsoo kavandatava hävitamisega.

”Terminaator: lunastus” on suurejooneline ulmeseiklus, mille lavastajaks on McG (“Charlie inglid”). Osades Christian Bale (“Pimeduse rüütel”), Sam Worthington ("James Cameroni Avatar”), Anton Yelchin (“Star Trek”), Bryce Dallas Howard (“Ämblikmees 3”), Moon Bloodgood (“Rajaleidja”), Common (“Tagaotsitav”), Helena Bonham Carter (“Kaklusklubi”), Michael Ironside ("Total Recall", "Starship Troopers") jt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Ulf Andersson
Osatäitjad: Sam Worthington, Christian Bale, Gideon Emery, Michael Ironside, Nolan North, Anton Yelchin, Helena Bonham Carter, Bryce Dallas Howard, Rose McGowan, David Kaye, Moon Bloodgood, Darryl Kurylo, Jane Alexander, Sean Cory, Joe Camareno, Robbie Rist


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid