Ehast koiduni

Ehast koiduni

From Dusk Till Dawn

1h 48min  |  Action-thriller  |  Kinodes alates: 12.07.1996

Seth Gecko (George Clooney) ja tema noorem vend Richie (Quentin Tarantino) on kaks kurjategijat, keda jälitab kogu Texase politsei ja FBI. Kodukandis ei näi neil olevat kuigi palju lootust, ent teisel poole Mehhiko piiri ootab Carlos (Cheech Marin), kes on nõus vendadele korraliku tasu eest varjupaika pakkuma. Selleks peavad nad ületama piiri, mis toobki mängu Fullerite perekonna: endine kirikuõpetaja Jacob (Harvey Keitel), tema teismeline tütar Kate (Juliette Lewis) ja poeg Scott (Ernest Liu). Pere on oma uue autosuvilaga puhkusereisil, kui Geckod nad pantvangideks võtavad ning nende abil üle piiri lipsavad.

Mehhikos jäävad nad peatuma striptiisibaari “Titty Twister”, mis on avatud ehast koiduni ning just seal peavad nad hommikul Carlosega kokku saama. Vendasid ja Fullereid ootab aga väga ebameeldiv üllatus, sest enamus baaris viibivast seltskonnast osutub vampiirideks, kes ei soovi muud kui pahaaimamatute külastajate verd maitsta. Vabast elust lahutab neid üksainus öö, kuid see saab olema põrgulikult pikk…

“Ehast koiduni” on musta huumoriga täidetud segu õudusfilmist ja kriminullist, mille stsenaariumi autoriks Quentin Tarantino (“Pulp Fiction”) ning lavastajaks Robert Rodriguez (“Desperaado”). Värvika näitlejateansambli esinumbriteks on George Clooney (“ER”), Tarantino ise, Harvey Keitel (“Klaver”), Juliette Lewis (“Sündinud tapjaks”), Salma Hayek (“Desperaado”) ja Cheech Marin (“Desperaado”, “Lõvikuningas”). Ekraanil toimuvat saadab muusika sellistelt esinejatelt nagu “ZZ Top”, “Tito & Tarantula”, Stevie Ray Vaughan jpt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.