Kuues meel

Kuues meel

Sixth Sense, The

1h 47min  |  Põnevik  |  Kinodes alates: 31.03.2000

8-aastane Cole Sear (Haley Joel Osment) kannab endaga sünget saladust: poissi külastavad surnute vaimud. Olles täiesti abitu nende kutsumata külaliste vastu, kohtub Cole pidevalt varjude seast ilmuvate kujudega, kes ei lahkunud siit ilmast loomulikel põhjustel. Oma võimetes peale üht vägivaldset vahejuhtumit kahtlema hakanud lastepsühholoog, dr. Malcolm Crowe (Bruce Willis), võib olla ainus, kes suudaks Cole’i aidata. Kas psühholoog ja tema patsient on aga valmis vastusteks, mis nende küsimustega kaasnevad?



“Kuues meel” on film, mis pärast kinodesse jõudmist 1999. aastal trügis kõigi suureks üllatuseks kõigi aegade edukaimate filmide esikümnesse ja seda vaadates tundis kõhedust ka kõige karastatum kinokülastaja. Filmi lavastaja ja stsenarist on M. Night Shyamalan. Peaosades Bruce Willis (“Pulp Fiction”), Toni Collette, Olivia Williams, Donnie Wahlberg ja oma rolliga kõrvalosa Oscarile kandideerinud Haley Joel Osment, kelle kohta on Shyamalan ise öelnud, et ta kirjutas rolli, mida on lastel võimatu mängida, kuid et tal õnnestus leida ainuke laps, kelle selle ülesandega siiski hakkama sai.

Siinkohal on paslik mainida, et Shyamalani uus ja kuuldavasti tema senise karjääri kõige shokeerivam ning ka verisem õuduslugu "Aeg on käes..." (The Happening) jõuab eesti kinoekraanidele reedel, 13. juunil!

NB! Nõrganärvilistele ei soovitata! Alla 12-aastastele keelatud! (K-12)


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.