Superbad - ülikõva!

Superbad - ülikõva!

Superbad

1h 54min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 19.10.2007

Evan (Michael Cera) ja Seth (Jonah Hill) on parimad sõbrad, keda ootab pärast keskkooli lõppu ees minek erinevatesse kõrgkoolidesse. Hetkel on nende põhiliseks mureks aga koolipõlve viimane pidu. Sellega seoses on eriti terav probleem, kust saada alkoholi, mille abil koguda piisavalt julgust, et läheneda oma unistuste tüdrukutele? Ainsaks õlekõrreks näib olevat veidrik Fogell (Christopher Mintz-Plasse) ja tema värske võltsitud juhiluba, millel ilutseb nimi… McLovin! Jaht võib alata.

”Superbad - ülikõva” on meeletu komöödia kooliaega iseloomustavast piinlikkusest, elevusest, hirmudest ja rõõmudest, mis jäävad meelde kogu ülejäänud eluks. Osades Michael Cera (”Arrested Development”), Jonah Hill (”Kõikvõimas Evan”), uustulnuk Christopher Mintz-Plasse, Seth Rogen (”Kõht ette”), Emma Stone (”Drive”), Bill Hader (”Kõht ette”) jt. Lavastas Greg Mottola, stsenaariumi kirjutasid Seth Rogen ja Evan Goldberg, produtsendiks on Judd Apatow (”40-aastane neitsi”, ”Kõht ette”, ”Ricky Bobby – legendaarne kihutaja”).

Tähelepanu! Film on alla 14-aastastele keelatud keelekasutuse ja seksuaalsete viidete tõttu! Nõrganärvilistele ei soovitata!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.