Kallis oled, vana

Kallis oled, vana

I Love You, Man

1h 44min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 24.04.2009

AASTA OODATUIM JA NALJAKAIM KOMÖÖDIA KÕIKIDELE MEESTELE!

Peter Klaven (Paul Rudd) on edukas kinnisvaramaakler, kes palub oma unistuste tüdruku Zooey (Rashida Jones) kätt. Veidi hiljem avastab Peter aga enda meelehärmiks, et tal ei ole ühtegi piisavalt lähedast meessoost sõpra, keda paluda pulma isameheks.

Mees alustab otsekohe otsinguid, mis toob endaga kaasa rea piinarikkalt piinlikke kohtumisi. Kuni päevani, mil ta kohtab juhuslikult Sydney Fife’i (Jason Segel), kes on lustiline elunautleja, kes ei karda mitte midagi. Ehk siis Peteri täielik vastand. Ent mida lähedasemaks mehed muutuvad, seda enam kannatab Peteri suhe Zooeyga, kuni ta on viimaks sunnitud valima oma kihlatu ning uue sõbra vahel selles loos, mis vaatleb meestevahelist sõprust põhjalikumalt kui seda kunagi varm tehtud on. Või midagi…



”Kallis oled, vana” on vaimukas komöödia, mille kallal töötasid eranditult ala asjatundjad. Osades Paul Rudd (“40-aastane neitsi”), Jason Segel (“Unusta Sarah Marshall”), Rashida Jones (“Kontor”), Andy Samberg (“Saturday Night Live”), J.K. Simmons (“Põletada pärast lugemist”), Jane Curtin (“Kolmas kivi päikesest”), Jon Favreau (“Neljad jõulud”), Jaime Pressly (“Mu nimi on Earl”) jt. Lavastas John Hamburg (“Probleemid Pollyga”, “Kohtumine Fockeritega”).

Sulle meeldib "Kallid oled, vana", kui Sulle meeldisid järgmised filmid:

"40-aastane neitsi"

"Kõht ette"

"Eeskujud"

"Unusta Sarah Marshall"

"Superbad - ülikõva"


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Osatäitjad: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Melissa Rauch


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid