Kihutades nõiamäele

Kihutades nõiamäele

Race to Witch Mountain

1h 38min  |  Seikluskomöödia  |  Kinodes alates: 20.03.2009

Aastaid on räägitud lugusid salajasest paigast Nevada kõrbes, mida tuntakse seletamatute nähtuste ja ebamaiste sündmuste poolest. Seda kutsutakse Nõiamäeks. Kui Las Vegase taksojuhi Jack Bruno (Dwayne Johnson) autosse istuvad üleloomulikke võimetega teismelised Sara (AnnaSophia Robb) ja Seth (Alexander Ludwig), kes soovivad sõita just sinna, leiab mees end õige pea keset seiklusi, mida on võimatu seletada.

Avastades, et ainus võimalus maailma päästmiseks on Nõiamäe saladuse lahendamine, algab võidujooks ajaga. Seejuures jälitavad kolmikut valitsuse agendid, gangsterid ja isegi tulnukad, kes püüavad kõik neid peatada.



”Kihutades Nõiamäele” on uskumatute efektidega täidetud tempokas ja põnev seiklusfilm, mille aluseks Disney stuudio klassikasse kuuluv lugu “Escape From Witch Mountain” aastast 1975. Osades Dwayne Johnson (“Get Smart”), AnnaSophia Robb (“Sild Terabithiasse”), Carla Gugino (“Öö muuseumis”), Ciaran Hinds (“Rooma”), Alexander Ludwig (“Pimedus kerkib”), Tom Everett Scott (“Kiirabihaigla”), Cheech Marin (“Teadmata kadunud”), Garry Marshall (“Ikka ilma suudluseta”) jt. Lavastas Andy Fickman (“Superstaarist musterisa”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid