Armastus suures linnas

Armastus suures linnas

Любовь в большом городе

1h 28min  |  Romantiline komöödia  |  Kinodes alates: 06.03.2009

Sõbrad Artjom, Igor ja Oleg töötavad New Yorgis. Lisaks neile elab ja töötab samas linnas veel sadu tuhandeid venelasi, kelle hulgas on tohutul hulgal väga võluvaid tüdrukuid. Paljudega neist iludustest õnnestub poistel pidada ka lühiajalisi juhusuhteid, mis ei kohusta millekski. Hiidlinn ei eelda ülevaid ega õrnu tundeid! Janu ei kustu iial, seks muutub võidujooksuks, võrgutatud naised – trofeedeks, ohtrad võidud aga annavad põhjust sõprade ees kelkimiseks.

Kuni päevani, mil nende muretusse ellu sekkub saatus. Hetkeliselt kaotavad kõik kolm võime... seksida. Kuidas jõud tagasi saada? Zhenzhenni juurikas? Viagra? Tai massaazh? Mitte miski ei aita. Pärast pikki vintsutusi selgub, et lahenduseks on armastus. Kohe tekib aga uus mure. New Yorgis seksi leidmisega raskusi pole (vaadake kasvõi “Seksi ja linna“!), aga tõeline armastus, see on seal peaaegu võimatu…



“Armastus suures linnas“ on Manhattanil filmitud lustakas romantiline komöödia kolme seelikuküti seiklustest maailmalinnas New Yorgis. Osades Aleksei Tshadov (“9. rood“), poplaulja ja teletäht Vera Brezhneva, Anastasia Zadorozhnaja, Svetlana Hodtshenkova, Ville Haapasalo (“Kukulind“), naaberriigi megastaar Filipp Kirkorov jt. Loo stsenaristiks ja lavastajaks on Marius Waisberg (“Hitler kaput!“).

VENE KEELES, EESTIKEELSETE SUBTIITRITEGA


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.