Eeskujud

Eeskujud

Role Models

1h 39min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 06.02.2009

Danny (Paul Rudd) ja Wheeler (Seann William Scott) on kaks sõpra, kes töötavad energiajoogi reklaamimeestena, käies koolist kooli ja veendes õpilasi eelistama narkootikumidele nende tööandja toodet. Danny põlgab oma tööd kõigest jõust, Wheeleri meelest ei saaks olla midagi lahedamat, sest ”saab kanda ägedaid kostüüme ja seda tööd on kerge teha ka pohmakaga.” Kahetsusväärne vahejuhtum firma auto ning ühe kooli ees seisva ausambaga (seda peab nägema!) saadab tandemi kohtu ette, kus neile antakse valida: kas 30 päeva vanglas või 150 tundi noortekeskuses ”Tugevad tiivad”. Sarkastilise ja kibestunud Danny hoolealuseks saab nohiklik Augie (Christopher Mintz-Plasse), kelle elu sisuks on keskaegsed rollimängud ning kes tundub oma “eeskujule” traagiliselt lootusetu juhtumina. Wheeler aga saab eriti raske juhtumi, 5. klassis käiva ropusuise Ronnie (Bobb'e J. Thompson), kelle juhendajatest pole ükski pidanud vastu kauem kui päeva. Varsti ei tundu vangla enam sugugi hullu variandina…

Pärast keskust juhtiva eksvangist endise narkomaani (Jane Lynch) ultimaatumit peavad Danny ja Wheeler end tõsiselt kokku võtma, et oma noortele hoolealustele ka midagi kasulikku õpetada.

”Eeskujud” on raju komöödia, mille peaosades selle zhanri veteranid Paul Rudd (”Kõht ette”) ja Seann William Scott (”Seks-retk”). Lisaks neile teevad kaasa Christopher Mintz-Plasse (”Superbad”), Bobb'e J. Thompson (”Fred Claus”), Jane Lynch (”40-aastane neitsi”), Elizabeth Banks (”Zack ja Miri teevad porri”) jt. Lavastas David Wain (”MADtv”).

NB! Alla 14-aastastele keelatud (K-14)


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.