Uhkus ja au

Uhkus ja au

Pride and Glory

2h 13min  |  Põnevusfilm  |  Kinodes alates: 30.01.2009

Neli politseinikku langes varitsuse ohvriks. See paneb kihama kogu New Yorgi ning loo kaalukust arvestades määrab vanemuurija Francis Tierney (Jon Voight) juurdluse etteotsa oma poja, Ray Tierney (Edward Norton). Ray nõustub ülesandega vastumeelselt, teades, et jõhkralt tapetud kolleegid töötasid tema vanema venna Francis Tierney Jr. (Noah Emmerich) alluvuses ning koos ta õemehe Jimmy Eganiga (Colin Farrell).

Pealtnäha oli tegu tavapärase vahistamisega, mis lõppes traagiliselt. Ent tegelikkus on midagi hoopis muud. Veelgi hullem, asitõendid näivad osutavat Ray venna ja õemehe peale. Vastuseta küsimuste kuhjudes mõistab Ray, et seisab varem või hiljem valiku ees: kas olla ustav oma ametile või oma perekonnale?

“Uhkus ja au” on emotsionaalne põnevusfilm verisest vahejuhtumist, mis kisub lõhki mitme põlve vältel seadust kaitsnud perekonna. Osades Edward Norton (“Kaklusklubi”), Colin Farrell (“Palgamõrvarid Brügges”), Jon Voight (“Rahvuslik aare”), Noah Emmerich (“Mobiil”), Jennifer Ehle (“Uhkus ja eelarvamus”), John Ortiz (“Ameerika gangster”), Lake Bell (“Abielu Vegase moodi”) jt. Lavastas Gavin O’Connor (“Miracle”), kes kirjutas stsenaariumi koos Joe Carnahaniga (“Narc”, “Smokin’ Aces”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.