Kõige parem film 2

Kõige parem film 2

Самый лучший фильм 2

1h 25min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 30.01.2009

„Kõige parem film 2“ jätkab vene kassahittide parodeerimist. Stsenaarium kordab populaarse filmi „Kuumus“ („Жара“) süžeeliini: päeva nelja sõbra elust, täis uskumatuid seiklusi ja pöördeid, mis võivad otsustada nende saatuse. Teises osas leidub kõike seda ja veelgi enam. Noorte põlvkonna väärtused pööratakse peapeale ja kujutatakse sootuks teise nurga alt.

Neli head sõpra: Meremees (Garik Harlamov), Näitleja (Timur Batrutinov), Mažoor (Oleg Verešagin) ja Timati (Dmitri Hrustaljov) kohtuvad pärast pikka lahusolekut Moskva kohvikus, et tähistada Mažoori sünnipäeva. Sel korral leidub neil isegi sularaha, et ettekandjale arve ära maksta. Ent peagi tormavad nad mööda linna ringi, ajades taga sootuks suuremat summat ja hoopis teisel põhjusel. Mažoor on röövitud ja tema eest nõutakse lunaraha - miljon eurot. Mismoodi sõbrad kurikaeltele maksavad, kes leiab uue armastuse ja suudab ühes sellega oma ihuliikmele tegevust anda, kes aga peab marssima meelelahutusmaailma raskel teekonnal, mismoodi saab üks valge räppar üksi inimtühjal tänaval jalutada ja veel palju muud. Kõik see ootab neid ees, kuid nad on noored, ilusad, täis elujõudu, lootusi ja lausa janunevad seikluste järele!

Omapärases võtmes parodeeritakse selliseid tuntud linateoseid nagu „Kuumus“, „Saatuse iroonia: lugu läheb edasi“, „12“, „Me oleme tulevikust“, telesaateid “Ringi kunn“ „Malahhov +“ „Takso“, „Maja-2“ ja tänapäeva noorsoo elu, armastust ning suhteid. Iga episood on üles ehitatud situatsioonikoomika või filmistampide väljamängimisele, mitte nii väga täpselt parodeeritava filmi süžeele.


Levitaja: ACME FILM OÜ


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.