Kahtlus

Kahtlus

Doubt

1h 44min  |  Draama  |  Kinodes alates: 27.02.2009

5 KULDGLOOBUSE NOMINENT!

5 OSCARI NOMINENT!

PARIM NAISPEAOSA - MERYL STREEP

PARIM MEESKÕRVALOSA - PHILIP SEYMOUR HOFFMAN

PARIM NAISKÕRVALOSA - AMY ADAMS

PARIM NAISKÕRVALOSA - VIOLA DAVIS

PARIM STSENAARIUM - JOHN PATRICK SHANLEY

On aasta 1964. St. Nicholase kool Bronxis. Karismaatiline kirikuõpetaja Isa Flynn (Oscari-võitja Philip Seymour Hoffman) püüab murda kooli elu määravaid kivistunud tavasid, mida on aastaid läbi raudse hirmuvalitsuse kaitsnud kooli direktriss, konservatiivne õde Aloysius Beauvier (2-kordne Oscari-võitja Meryl Streep).

Ühiskonnas liikuvate muutuste mõjul võetakse kooli vastu esimene mustanahaline õpilane Donald Miller. Ent kui naiivne õde James (Amy Adams) räägib oma kahtlusest, et isa Flynn pöörab Donaldile eraviisiliselt liiga palju tähelepanu, alustab õde Aloysius ristiretke, et tõde päevavalgele tuua ja mees koolist välja heita. Isa Flynn aga ei kavatse alistuda ilma võitluseta.



”Kahtlus” on Oscari-võitjast stsenaristi ja lavastaja John Patrick Shanley (”Moonstruck”) Pulitzeri ja Tony auhinnaga pärjatud näidendi põhjal vändatud emotsionaalne draama tõe otsinguist, muutuste jõust ning pimeda õiglustunde najal tehtud hävitavatest otsustest. Osades Meryl Streep (”Mamma mia!”), Philip Seymour Hoffman (”Capote”), Amy Adams (”Nõiutud”), Viola Davis (”Ööd Rodanthe’is”) jt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.