Videvik

Videvik

Twilight

2h 2min  |  Põnevik  |  Kinodes alates: 28.11.2008

Bella Swan (Kristen Stewart) on olnud alati teistsugune, keeldunud massi sulamast. Uues koolis tutvub ta salapärase ja kena välimusega Edward Culleniga (Robert Pattinson), kes erineb kõigist poistest, keda Bella eales tundnud on. Intelligentne ja vaimukas Edward näeks otsekui ta hinge kõige salajasematesse soppidesse ning õige pea suudavad need kaks mõelda vaid teineteisest.

Edward jookseb kiiremini kui lõvi, ta suudab peatada paljaste kätega kihutava auto ja ta pole vananenud päevagi pärast aastat 1918! Sarnaselt kõigi vampiiridega on ta surematu, kuid tema suguvõsa esindajatel puuduvad kihvad ning nad ei joo inimverd. Edwardi jaoks on Bella midagi, mida ta on oodanud viimased 90 aastat – hingesugulane. Ent mida lähedasemaks nad muutuvad, seda ohtlikum on see Bella jaoks. Eriti veel siis, kui linna saabuvad James (Cam Gigandet), Laurent (Edi Gathegi) ja Victoria (Rachelle Lefevre), Cullenite suguvõsa surmavaenlased, kes ei kavatse lahkuda enne, kui vanad arved saavad õiendanud…

”Videvik” on muinasjutuline romantiline põnevusfilm, mille aluseks esimene raamat Stephenie Meyeri ülimenukast romaanisarjast. Osades Kristen Stewart (”Hüppaja”), Robert Pattinson (”Harry Potter ja Fööniksi ordu”), Cam Gigandet (”Ära iial tagane”), Peter Facinelli (”Mulla all”), Nikki Reed (”O.C.”), Billy Burke (”Murd”), Elizabeth Reaser (”Grey anatoomia”) jt. Lavastas Catherine Hardwicke (”Kolmteist”, ”Dogtowni peremehed”).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Catherine Hardwicke


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.