Avicii True Stories

Avicii True Stories

2h 19min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 26.10.2017

2016. aasta märtsis teatas Grammy auhinnale esitatud produtsent, laulukirjutaja ja artist Avicii (isikunimega Tim Bergling), et lõpetab tuuridel käimise – aastas koguni 320 kontserdiga maailma kõige sagedamini esinevate artistide hulka kuulunud mees lõpetas tuuritamise täielikult.

Intiimne portreefilm „Avicii True Stories“ räägib Avicii teekonnast läbi tõestisündinud lugude. Kauaoodatud filmis jälgitakse tipp-DJ elu varasest east edetabelite tippudesse küündinud ülemaailmsete raadiohittideni ja räägitakse tema probleemidest füüsilise ja vaimse tervisega – teemast, mida EDM muusika peomaailmas sageli puudutada ei soovita.

Kompromissitu dokumentaalfilm jõuab kinodesse neljapäeval, 26. oktoobril. Filmi toob vaatajateni Avicii viimase, eelmise aasta 26. augustil Ibiza Ushuaia hotellis antud kontserti.

Sügavalt isiklik dokumentaalfilm kuvab meest erinevates valgustes – alates 80 000 inimese ees antud megakontsertidest kodulinnas Stockholmis ja lõpetades palju isiklikemate intervjuudega, milles Avicii räägib avameelselt oma haigustest ja väljakutsetest, mis on teda vaevanud kogu karjääri vältel.

Film „Avicii True Stories“, millesse on oma panuse andnud ka mitmed Avicii kaasartistid, näiteks Tiesto, David Guetta ja Nile Rodgers, dokumenteerib ja uurib kuulsusega kaasneva intensiivse elustiili stressi ja selle hinda artistide enda seisukohalt. See on suur film Avicii tulihingelistele fännidele.


Levitaja: Piece of Magic Entertainment
Lavastaja: Levan Tsikurishvili


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.