TED’16: DREAM Opening Night

TED’16: DREAM Opening Night

2h 0min  |  Talk  |  Kinodes alates: 16.02.2016

Koostöös BY Experience ülekanneteoperaatoriga on meil au pakkuda Eesti publikule võimalust mugavates tingimustes ja kvaliteetse pildi ning heliga osa saada TEDi konverentsi avapäeva ülekandest Vancouverist. Inspireeriva ideedesarja iga-aastast konverentsi edastatakse esmakordselt kinodesse üle maailma. 16. veebruaril on võimalus seda näha ka Sinu kinodes Tallinnas ja Tartus.

Konverentsi juhib TEDi kuraator Chris Anderson ning kahe tunnise ülekande jooksul saab näha-kuulda originaalsemaid maailma mõtlejaid, kunstnikke ja loojaid, kes jagavad meiega oma "ideid, mis väärivad jagamist". Tavaliselt kooruvad säärastest ideedest välja imelised uued algatused ja optimistlikus, mis paneb elule uue nurga alt vaatama. Loodetavasti juhtub nõnda ka seekord.

Kuigi TED avaldab lõpliku esinejate nimekirja igal aastal alles vahetult enne konverentsi, siis lubame, et kuulda saab legendaarseid 18-minutilisi vestlusi maailmakuulsate rändurite, visionääride, investorite jpt. esituses. Programmi lahutamatuks osaks on ka püstolintervjuud esinejatega ja visuaalsed vahepalad, mida luues on kasutatud uusimaid loo jutustamise tehnikaid.

Vancouver konverentsi avaõhtu kinolinalt vaatamine annab võimaluse tunda mõttelähedust osalevate Nobeli ja Pulitzeri preemia laureaatide ja Oscari võitjatega.

16. veebruari õhtu algab 10-aastase indialanna Ishita Katyali loenguga maailmast, mille ta tulevastele põlvedele pärandada tahab. Väike Ishita on kõigi aegade noorim indialane, kes TEDis rääkinud ning ta on oma kodulinnas Punes TEDx konverentse juba aastaid korraldanud.

Edasi kuuleme Google X'i loomeinkubaatori juhi Astro Telleri tulevikuvisiooni. Hämmastavat ja hirmuäratavat biotehnoloogilist maailmapilti avab itaallasest teadlane ja ettevõtja Riccardo Sabatini. Sarjale "Grey anatoomia" elu sisse puhunud stsenarist-produtsent Shonda Rhimes räägib, mis tema meeli ergutab. Oma 2013. aasta TEDi loenguga miljoneid vaatamisi genereerinud kodanikuaktivist Dan Pallotta naaseb konverentsile ning õhtule tõmbab joone alla ikooniline koreograaf ja mitmekordne Tony auhindade laureaat Bill T Jones.


Levitaja: BY Experience


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid