Sõjakoerad

Sõjakoerad

War Dogs

1h 54min  |  Komöödia, Draama, Sõda  |  Kinodes alates: 19.08.2016

Lavastaja Todd Phillipsi („Pohmaka“ triloogia) uus koomiline draama „Sõjakoerad“ põhineb tõsielulistel sündmustel ning selle peaosades mängivad Oscari-kandidaat Jonah Hill („Wall Streeti hunt“, „Edu valem“) ja Miles Teller („Whiplash“, „Lahkulööja“ triloogia).

„Sõjakoerad“ jutustab kahest varastes kahekümnendates sõbrast (Hill ja Teller), kes elavad Iraagi sõja ajal Miami Beachis ja kasutavad ära vähetuntud valitsuse algatust, mis lubab väikeettevõtetel osaleda USA sõjalepingute pakkumistel. Nad alustavad väikselt, kuid ajavad peagi kokku suuri rahasid ja elavad laia elu. Paar satub aga liiga sügavasse vette, kui nad saavad endale 300 miljonit dollarit väärt lepingu relvastada Afganistani sõjaväge. See tehing viib nad kokku nii mõnegi väga kahtlase tegelasega, kellest üks suurimaid on USA valitsus ise.

Filmis astuvad üles ka Ana de Armas („Kopp-kopp“) ja neljakordne Oscari-kandidaat Bradley Cooper („Ameerika snaiper“, „Ameerika afäär“, „Õnneteraapia“).

Stsenaariumi autorid on Stephen Chin, Todd Phillips ja Jason Smilovic ja see põhineb Guy Lawsoni Rolling Stone’i artiklil „Relvad ja kutid“.

„Sõjakoertes“ jätkub Phillipsi koostöö mitmete „Pohmaka“ triloogia kolleegidega, kelle hulgas on operaator Lawrence Sher, kunstnik Bill Brzeski ja monteerija Jeff Groth. Lisaks teeb kaasa kostüümikunstnik Michael Kaplan („Star Trek“, „Otse pimedusse“). Muusika autor on Cliff Martinez („Ohtlik sõit“, „Narkoäri“).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Todd Phillips
Osatäitjad: Miles Teller, Jonah Hill, Ana de Armas, JB Blanc, Brenda Koo


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.