Suitsiidisalk

Suitsiidisalk

Suicide Squad

2h 2min  |  Märul, Fantaasia, Krimi  |  Kinodes alates: 05.08.2016

* Oscari nominent - parim grimm.

Lavastaja David Ayer (“Raev”, “Vahetuse lõpp”) toob ekraanile filmi „Suitsiidisalk“, milles astuvad üles Oscari nominent Will Smith („Ali“, „Õnne otsinguil“), Oscariga pärjatud Jared Leto („Elujanu“), Margot Robbie („Wall Streeti hunt“, „Fookus“), Joel Kinnaman (Netflixi „Kaardimaja“) ja Oscari nominent Viola Davis („Koduabiline“, „Kahtlus“).

Nii hea on olla paha… Kogu kokku maailma kõige ohtlikumad vangistatud kurikaelad, anna neile kõige võimsamad relvad, mis valitsusele kättesaadavad on, ja saada nad missioonile, et alistada salapärane ja ületamatu isik. USA luureagent Amanda Waller paneb salaja kokku rühma kardinaalselt erinevaid ja põlastusväärseid tegelasi, kellel pole elus mitte midagi kaotada. Kui nad aga aru saavad, et neid ei valitud mitte nende edukuse pärast, vaid tänu nende ilmsele süüdiolekule, kui nad peaks põruma, pole enam kindel, kas Suitsiidisalk otsustab kas või elu hinnaga proovida või võitleb iga mees enda eest.

Ayeri kirjutatud ja lavastatud DC Comicsil põhinevas filmis teevad veel kaasa Jai Courtney („Lahkulööja sari: Mässaja“), Jay Hernandez („Röövlid“), Adewale Akinnuoye-Agbaje („Thor: Pimeduse maailm“), Ike Barinholtz („Neetud naabrid“), Scott Eastwood („Raev“), Cara Delevingne („Paberlinnad“), Adam Beach („Kauboid ja tulnukad“) ja Karen Fukuhara, kellele see on tema debüütfilm. Produtsendid on Charles Roven ja Richard Suckle ning vastutavad produtsendid on Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson ja Geoff Johns.

Ayeri loomingulisse meeskonda kuuluvad operaator Roman Vasyanov („Raev“, „Vahetuse lõpp“), kunstnik Oliver Scholl („Homse piiril“), monteerija John Gilroy („Vaikse ookeani võitlus“), kostüümikunstnik Kate Hawley („Kääbiku“ triloogia) ja Oscarile kandideerinud eriefektide tiimijuht Jerome Chen („Hiireke nimega Stuart Little“, „Raev“, „Imelise Ämblikmehe“ filmid). Muusika autor on Oscariga pärjatud helilooja Steven Price („Gravitatsioon“).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: David Ayer
Osatäitjad: Jai Courtney, Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto, Cara Delevigne, Adam Beach, Joel Kinnaman, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Karen Fukuhara, Jay Hernandez, Viola Davis, Ben Affleck, Scott Eastwood


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.