Mina, supervaras  (2010)

Mina, supervaras (2010)

Despicable Me (2010)

1h 35min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 15.10.2010

Lastekaitsepäeva puhul toome sel laupäeval, 1. juunil kinno tagasi kõikide lemmikkurjami Gru populaarsest multikast MINA, SUPERVARAS (2010). Soovitame sellele vanale lemmikule kindlasti värske pilk peale heita, kuna suve teises pooles on kinno jõudmas filmi teine osa teine osa MINA, SUPERVARAS 2, kus kohtume oma lemmikutega juba uute seikluste tähe all!

NB! MINA, SUPERVARAS (2010) linastub 1. juunil 2013 eestikeelsena ja 2Ds!

Kenade majakestega tänaval erineb üks kõigist ülejäänutest: suur, must ja kole elamu, mille ees laiutab kuivanud muruplats. Keegi naabritest ei tea, et maja all asub tohutu salajane varjupaik, kus tegutseb lugematutest kollastest käsilastest ümbritsetud supersuli Gru. Hetkel on mehel plaanis kõigi aegade suurim kuritegu: ta plaanib varastada taevast kuu! Kõikvõimalikke sulitempe nautiv ning selleks erinevaid imevidinaid kasutav Gru pole aga valmis oma elu suurimaks väljakutseks, mille esitavad talle kolm väikest tüdrukut, kes näevad Gru juures midagi, mida keegi näinud ei ole: see paharet võiks olla täitsa sobiv papa!

”Jääaja” ja ”Hortoni” produtsent Chris Meledandri toob vaatajate ette lustilise 3D-loo supersulist, kelle elu raskeimaks ülesandeks saabigapäevane toimetulemine kolme väikese tüdrukuga Filmi lavastajateks on Chris Renaud and Pierre Coffin, eestikeelne versioon valmis stuudios Orbital Vox. Oma hääle andsid filmile Tiit Sukk, Tõnn Lamp, Ivo Uukkivi, Maria Klenskaja, tüdrukutirtsud Grettel Killing, Madli Krõõt Maaste ja Sonja Kõrvits ning paljud teised.


Levitaja: Forum Cinemas OÜ - ESTONIA
Lavastaja: Chris Renaud, Pierre Coffin
Osatäitjad: Will Arnett
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.