Ämblikud

Ämblikud

Sting

1h 32min  |  Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 17.05.2024

Kas kardate ämblikke? Kinoekraanile jõuab õudusfilm hiigelämblikest!

Filmis "Ämblikud" elab ühes New Yorgi lagunevas korterelamus mässuline teismeline Charlotte (Alyla Browne). Ta on tüdinenud kogu maailmast, eriti aga vanematest, kel pole tema jaoks aega ja kes on keskendunud vastsündinule. Charlotte’i rõõmustavad ainult koomiksid ja kõikvõimalikud vastikud olendid. Üks neist elab tema toas purgis. Charlotte toidab armast ämblikku salaja elusate tarakanidega ja suhtleb oma uue sõbraga meeleldi seni, kuni see hakkab uskumatu kiirusega kasvama ja põgeneb purgist.

Samal ajal hakkavad salapärasel kombel kaduma naabrite lemmikloomad ja seejärel ka naabrid ise. Hiiglakoletis varitseb oma üksildasi ohvreid, koob kleepuvaid võrke ja imeb nendesse takerdunud õnnetu verest tühjaks. Majaelanikud ja Charlotte’i pere mõistavad peagi, et nad on lõksus ja neid jälitab inimverd janunev hiigelämblik.

Algab võitlus elu ja surma peale. Charlotte üksi teab, kuidas koletist peatada.

Filmi eriefektid lõi viiekordne Oscari-võitja firma Weta Workshop kunstilise juhi Richard Taylori („Blade Runner 2049“, „King Kong“, „Sõrmuste isanda“ triloogia). Kohutav ja verdtarretav vaatemäng on tagatud!

Režissöör: Kiah Roache-Turner


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Kiah Roache-Turner
Osatäitjad: Jermaine Fowler, Ryan Corr, Alyla Browne, Noni Hazlehurst


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid