Kohtumõistmise öö

Kohtumõistmise öö

Night of the Hunted

1h 35min  |  Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 13.10.2023

Lavastaja ja stsenarist Franck Khalfouni (Elijah Woodi "Maniac") ja produtsent Alexandre Aja ("The Hills Have Eyes") uus thriller "Kohtumõistmise öö" ("Night of the Hunted") on lugu noorest naisest, kes bensiinijaama külastades satub sadistliku snaipri meelevalda.

Iial ei või teada, kuidas kohtumine võõraga võib muuta su elu. Mis siis, kui ta osutub küüniliseks psühhopaadiks, kelle küüsi sa sattusid täiesti juhuslikult, ja ellu jäämise võimalus läheneb iga hetkega nullile? Alice (Camilla Rowe) ja tema poiss-sõber (Jeremy Scippio) peatuvad kõrvalises bensiinijaamas, et tankida. Pealtnäha tavaline otsus muutub peagi veriseks hullumeelsuseks. Vaevalt olid nad üle bensiinijaama läve astunud, kui pahaaimamatule neiule lähenes külmavereline snaiper, et teha temast oma kurjakuulutava kättemaksu sihtmärk.

Esimesest rünnakust õnnestub neiul eluga pääseda, kuid võõras ei mõtlegi lõpetada. Algab võitlus ellujäämise eest. Oma nägu varjaval psühhopaadil on oma reeglid, mida teab ainult tema, usulised veendumused, mis otsustavad, kes sureb sellel ööl ja keda säästetakse. Kohe, kui bensiinijaama uks avatakse, alustab ta pingelist psühholoogilist mängu, millesse tõmmatakse iga kord uued ohvrid. Alice peab iga hinna eest oma elu päästma ja välja selgitama, miks mõrvar tema surma soovib.

REŽISSÖÖR: Franck Khalfoun

OSADES: Camille Rowe, Aleksandar Popovic, J. John Bieler, Stasa Stanic


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Franck Khalfoun
Osatäitjad: Camille Rowe, Aleksandar Popovic, J. John Bieler, Stasa Stanic


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid