Viljandi Kogukonnakino: Grand Jeté

Viljandi Kogukonnakino: Grand Jeté

Grand Jeté

1h 45min  |  Draama  |  Kinodes alates: 15.05.2023

VILJANDI KOGUKONNAKINO

Eelmise aasta Tartuffil linastunud julge, šokeeriv ja üdini aus Saksa psühhodraama "Grand Jeté" linastub 15. mail Viljandi kinos Centrum.

Nadja, kelle keha katavad marrastused ja varbad on täis verevalumeid, on õpetajaks sadadele noortele tüdrukutele, kes soovivad saada baleriiniks. Kunagi oli ka Nadja lootustandev tantsija, kellest pärast poja Mario sündi – Mario andis ta kasvatada oma emale – pidi saama kuulus baleriin. Paraku olid elul teised plaanid. Aastaid hiljem veedab Mario oma aega jõusaalis treenides. Ta pole oma ema väga pikka aega näinud. Kui Nadja ilmub ühel päeval Mario ukse taha, tekib emal soov oma poja keha puudutada...

Berliini filmifestivalili esilinastunud draama ohverdusest, süütundest ja tavatust emaarmastusest, mis ei tunne mingeid piire.

- Tartuff

Viljandi Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital ja Forum Cinemas.


Levitaja: Viljandi kogukonnakino
Lavastaja: Isabelle Stever
Osatäitjad: Sarah Nevada Grether, Emil von Schönfels, Susanne Bredehöft, Stefan Rudolf


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid