Maffia mamma

Maffia mamma

Mafia Mamma

1h 41min  |  Komöödia, Märul, Krimi  |  Kinodes alates: 28.04.2023

Erakordselt vaimukas krimikomöödia „Maffia mamma“ lubab vaatajat põhjalikult naerutada. Ehtsat meelelahutust pakuvad võluvad staarid Monica Bellucci ja Toni Collette, kes säravad naismafioosodena nagu kord ja kohus.

Oma saatusest ei pääse: kui ikka on ette nähtud saada maffiabossiks, siis nii ka läheb. Koduperenaisel Kristinil (Colllette) sai kõigest kõrini ning tal on hädasti vaja puhkust oma kasutust elust. Tema boss on tõeline seksistlik siga, aga see pole veel kõige hullem. Alles hiljuti tabas ta oma kalli abikaasa köögis kauni lauljatariga. Just siis, kui kõik veereb allamäge, läkitab saatus ise Kristinile märgi: vanaisa, keda ta polnud oma elus kordagi näinud. Tõsi – vanaisa on surnud ja Kristinist saab ootamatult ülirikka Itaalia maffiabossi impeeriumi pärija.

Lasknud parimal sõbrataril Jennyl (Sophia Nomvete) endale augu pähe rääkida, et Itaalia, päike, vein, pasta ja kena mehed on just see, mida tal vaja on, pakib Kristin kohvrid ja lendab maailma teise otsa. Vaevalt jõuab ta Itaalias lennuki trepilt maha astuda, kui selgub tõde. Kristin peab hakkama Itaalia kõige julmema maffiaklanni Balbanode perekonna peaks, liiati maffiaklannide vahelise sõja kõige kuumemal ajal. Ohtlik ja verine gangsterielu haarab endise maffiabossi lapselapse uskumatute sündmuste keerisesse.

REŽISSÖÖR: Catherine Hardwicke

OSADES: Monica Bellucci („Malena“, „Mälu“), Toni Collette („Kuues meel“, „Väike Miss Päikesepaiste“), Alessandro Bressanello („Casanova“)


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Catherine Hardwicke
Osatäitjad: Toni Collette, Monica Bellucci, Sophia Nomvete, Alessandro Bressanello


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.