Viljandi Kogukonnakino: Armastuse tuli

Viljandi Kogukonnakino: Armastuse tuli

Fire of Love

1h 38min  |  Dokumentaal, Biograafia  |  Kinodes alates: 08.03.2023

VILJANDI KOGUKONNAKINO ERIKOLMAPÄEV

Parima dokumentaalfilmi Oscarile nomineeritud dokumentaalfilm "Armastuse tuli" linastub 8. märtsil Viljandi kinos Centrum. Film linastub inglise ja prantsuse keeles eestikeelsete subtiitritega.

Armastust on ikka võrreldud tule, kuumuse, lõõma ja leekidega, aga mitte kuskil mujal pole see olnud rohkem põhjendatud kui "Armastuse tules", kus üksteist leiavad kaks vulkanoloogi, Katia ja Maurice Krafft. "Armastuse tuli" on prantsuse teadlasepaari armastuse ja karjääri lugu, mida toetab rohke nende endi üles võetud unustamatu videomaterjal vulkaanidest ja inimestest möödunud aegadel. Film kulgeb lahedas ja mahedas retro-võtmes, ülistiilselt ja ereda leegiga põledes. Jutustajahääleks tuntud indie-lavastaja Miranda July. Mitte kunagi pole vulkaanid olnud ekraanil nii võimsad. Ega ka armastus.

- Tristan Priimägi

Viljandi Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: Viljandi kogukonnakino
Lavastaja: Sara Dosa


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid