Sword Art Online -Progressive- Aria of a Starless Night

Sword Art Online -Progressive- Aria of a Starless Night

Gekijôban Sword Art Online Progressive Hoshi naki yoru no Aria

1h 37min  |  Märul, Seiklus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 03.03.2023

Maailma tuntuima animefrantsiisi "Sword Art Online`i" 2021. aasta suurfilm "Sword Art Online -Progressive- Aria of a Starless Night" linastub ühe korra 3. märtsil enne kauaooatud järjefilmi "Sword Art Online -Progressive- Scherzo of Deep Night" erilinastusi 3. ja 4. märtsil Viljandi kinos Centrum.

Film linastub jaapani keeles ingliskeelsete subtiitritega.

"Sword Art Online -Progressive- Aria of a Starless Night"

See on lugu ajast, mil Lightning Flash ja The Black Swordsman ei olnud veel tuntud nimed... Päev, mis Asuna Yuuki proovis esimest korda NerveGeari, oli ta kõigest lihtne kooliõpilane, kes polnud elus varem ühtegi võrgumängu proovinud.

2022. aasta 6. novembril jõudis kõigile kättesaadavaks maailma esimene VRMMORPG (Sword Art Online), aga sisse logides avastasid mängijad, et nad on mängu lõksu jäetud, sest Mängujuht eemaldas igasuguse võimaluse välja logida.

Mängujuht annab kõigile hoiatuse "See võib olla kõigest mäng, aga see pole miski, mida sa lihtsalt mängid". Kui mängija sureb mängus, siis surevad nad ka reaalsuses. Selle teadaande peale tabab mängijaid totaalne paanika ning lahti läheb täielik põrgu.

Üks lõksu jäänud mängijatest ongi meie peategelane Asuna, kes küll ei tea selle salapärase mängu reegleid, kuid ta asub teekonnale, et vallutada raudkindlus Aincrad, mille tipp on nii kõrgel, et seda pole palja silmaga nähagi. Võrgumängu maailmas, kus surm ootab iga nurga peal, tabab Asunat saatuslik kohtumine. Ja seejärel ka lahkumine...

Sõltudes uue hirmuäratava reaalsuse armust, võitleb Asuna kõigest väest, kuniks tema teekond viib ta kokku külma ja kauge mõõgavõitlejaga, kel nimeks Kirito…

Lavastaja: Ayako Kouno


Levitaja: Piece of Magic Entertainment
Lavastaja: Ayako Kouno


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.