Vanamees ja Põrsauss

Vanamees ja Põrsauss

0h 55min  |  Komöödia, Õudus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 11.11.2022

Eesti kuulsaim Vanamees on tagasi kinoekraanidel! "Vanamehe Multika" ja "Vanamehe Filmi" tegijad on ilmale toonud uue lühifilmi "Vanamees ja Põrsauss".

Viljandi kino Centrumisse jõuab lühifilm eksklusiivse kinoekraanidele mõeldud eriväljandena. Lisaks uuele filmile saab nautida ka hoolikalt valitud Vanamehe seikluste parimaid palasid ja boonusena jõuab publiku ette ka "Vanamehe Multika" kustutatud episood, mis nüüd esmakordselt päevavalgust näeb.

Teie ees on Vanamehe veriselt värske lühifilm "Vanamees ja Põrsauss"! Rahamaias Põrsauss puhub Vanamehe põrsa pingule! Nüüd on Vanamehel ja Priidikul 24 tundi aega, et Põssapomm kahjutuks teha, muidu lendab terve küla põrsaga õhku!

Neljast episoodist koosnevas õuduskomöödias satume Põrsaussiga kembeldes müstilisele "Vanamehemaale", Ida-Tallinna Keskhaiglasse ja loomulikult juba armsaks saanud Vanamehe tallu. Tule ela Vanamehe ja lapselaste uutele seiklustele kaasa ja võib-olla unustad paar tarkusetera kana ah… kus ma olen.

Filmis astuvad üles häälenäitlejatena Jan Uuspõld, Anne Veski, Genka, Tõnis Niinemets, saladuslik ussikeelne Põrsauss ja paljud teised.

Lisaks saab nošida autorite poolt hoolikalt kureeritud parimaid palukesi "Vanamehe Multika" kuulsusrikkast ajaloost!Õhtu krooniks tuleb julgematele vaatajatele näitamiseks ka "Vanamehe Multika" episood, mis kukkus välja nii kohutavalt halb, et autorid seda varem avaldada pole julgenud. Nii sitt, et isegi Vanamehe standarditele ei vasta…

Eino head mardipäeva!

Film linastub eesti keeles ingliskeelsete subtiitritega.

"Vanamees ja põrsauss" lavastaja on Mikk Mägi. Produtsendid on Mikk Mägi ja Erik Heinsalu ning filmi tootis BOP Animation.


Levitaja: BOP Animation
Lavastaja: Mikk Mägi


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.