One Piece Film: Red

One Piece Film: Red

1h 55min  |  Märul, Seiklus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 04.11.2022

Legendaarse animeseeria "One Piece" põhjal valminud kauaoodatud uus film "One Piece Film: Red" 4. novembrist Viljandi kinos Centrum.

Eellinastus 3. novembril!

Film linastub jaapani keeles ingliskeelsete subtiitritega.

"One Piece Film: Red" toob kinoekraanidele maailma ühe kõige kauakestvama animeseeria "One Piece" armastatud tegelased nagu Luffy ja tema Õlgkübara piraadid. Uue filmi keskmes on salapärane lauljatar Uta, kelle imetabast esimest kontserti on kogu maailm oodanud. Ootamatult tabab suursündmust dramaatiliste sündmuse jada, mis viib Luffy ja tema piraadid taaskord uuele vingele seiklusele.

"One Piece`i" frantsiis tähistab tänavu oma 25. aastapäeva ning uus film toobki publikuni Luffy järgmise seikluse, mis on ühelt poolt eraldiseisev lugu ja teiselt poolt ka kauaaegsetele fännidele mõeldud järgmine peatükk "One Piece`i" suures loos.

"One Piece" on maailma üks kõige populaarsem manga, mis ilmus esmakordselt 1997. aastal. 1999. aastast alates on ilmunud ka "One Piece" animeseriaal, mis kestab siiani ja väsimuse märke ei näita. Manga põhjal on hetkeseisuga valminud ka 14 animefilmi.

Lavastaja: Gorô Taniguchi (Code Geass)


Levitaja: Piece of Magic Entertainment
Lavastaja: Gorô Taniguchi


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.