Armastuse mäng

Armastuse mäng

Game of Love

1h 30min  |  Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 04.11.2022

Võluvad näitlejad, kaunis Itaalia, ohjeldamatud tunded ja joovastav kirg romantilises draamas „Armastuse mäng“, mille peaosas on USA näitleja, modell, blogija ja laulja Bella Thorne.

Roy (Benjamin Mascolo) sõidab koos kallima Vivieniga (Bella Thorne) Itaaliasse oma lapsepõlvekoju. Lühike puhkus tõotab mõnusat ajaveetmist omaste seltsis, keda Roy pole ammu näinud, Sitsiilia päike ja kaunis loodus lubavad romantilisi õhtuid ning tuliseid ja kirglikke öid kahekesi. Roy teab, et seda pöörast punapead on ta oodanud kogu oma elu ning koos temaga on kõik eriline, unustamatu ja hingetuks tegev.

Roy perevillas puhates päästab Vivien juhuslikult mootorrattaõnnetuses kannatada saanud Anna (Alma Noce). Vähehaaval tekib tütarlastel eriline side. Nad suplevad meres alasti, jalutavad ja ajavad tundide kaupa juttu, kuid see ärritab Royd. Tuleb välja, et Annat seob Royga saladus, millest Vivienil oleks parem mitte teada. Anna pidev sekkumine hakkab Roy ja Vivieni suhet rikkuma. Paar seisab silmitsi katsumustega, millest tuleb jagu saada, et kokku jääda.

Lavastaja: Elisa Amoruso

Osades: Bella Thorne, Benjamin Mascolo jpt.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Elisa Amoruso
Osatäitjad: Bella Thorne, Benjamin Mascolo, Alma Noce, Michael E. Rodgers


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid