Annett

Annett

Annette

2h 21min  |  Draama, Romantika, Muusikal  |  Kinodes alates: 10.10.2022

VILJANDI KOGUKONNAKINO

Ekstsentrilise prantsuse režissööri Leos Carax ("Holy Motors") muusikaline fantaasiadraama "Annett" linastub 10. oktoobril Viljandi kinos Centrum.

Los Angeles, tänapäev. Henry on suurepärase huumorimeelega stand-up koomik. Ann on maailmas tuntud ja tunnustatud ooperilaulja. Nad moodustavad täiusliku ja glamuurse paari. Kui aga sünnib nende esiklaps, müstilise ettemääratusega Annette, saab nende elu pea peale pööratud. Peaosades Adam Driver ja Marion Cotillard!

„See on muusikaline fantaasia, kuhu on segatud natuke komöödiat, armastust ja seksi, üks koletis, üks laps ja mõned laibad,“ kirjeldab režissöör Leos Carax („Holy Motors“) ise. Tema jaoks on „Annette“ esimene rokkmuusikal. Filmi idee tuli tegelikult USA bändilt Sparks, mille liikmed, vennad Ron ja Russell Mael ka algse stsenaariumi kirjutasid. Carax, kes on alati tahtnud olla muusik, oli nõus selle kohe filmiks tegema.

Viljandi Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: Estinfilm OÜ
Lavastaja: Leos Carax
Osatäitjad: Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg, Angèle


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid