C'mon C'mon

C'mon C'mon

1h 49min  |  Draama  |  Kinodes alates: 11.02.2022

Suurepärase karakternäitleja Joaquin Phoenixi humoorikas draama "C'mon C'mon" linastub Viljandi Kogukonnakinos 2. mai õhtul kinos Centrum. Film linastub inglise keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega.

Viimati fenomenaalse Jokkerina publikut hirmutanud Joaquin Phoenix naaseb ekraanile järjekordse musternäitega oma mitmekülgsusest ja andekusest. Tema kehastatav keskealine Johnny on raadioajakirjanik, kes reisib makiga mööda Ameerikat ja intervjueerib lapsi - nende kommentaare kaasaja maailmale ja ootusi tulevikule.

Üksiku mehe muretu elu keeratakse pea peale, kui Johnny hoole alla satub 9-aastane õepoeg Jesse, kelle tema ema Viv peab ekskaasa psüühikaprobleemide lahendamise ajaks oma venna kätte usaldama. Täiskasvanu ja lapse siirates vestlustes paljastuvad erinevad maailmavaated. See stiilne mustvalge linalugu on ood lapsele, kes meist igaühes elab.

Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: A One Films Estonia OÜ
Lavastaja: Mike Mills
Osatäitjad: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Norman, Scoot McNairy


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.