KINOKLASSIKA: Casablanca

KINOKLASSIKA: Casablanca

Casablanca

1h 43min  |  Draama, Romantika, Sõda  |  Kinodes alates: 07.07.2021

Kinolegendide Humphrey Bogarti ja Ingrid Bergmani 1942. aasta romantiline põnevusdraama "Casablanca" on juuli kinoklassika! Linastused toimuvad juulikuu kolmapäeviti kinos Coca-Cola Plaza.

II Maailmasõda, Maroko - korrumpeerunud politseist, spioonidest, põgenikest, mänguritest ja joodikutest tulvil ussipesa. See on täiuslik koht, kus ameeriklasest ööklubi omanik Rick Blaine (Humphrey Bogart) saaks redutada. Ricki ööklubi on kohtumispaigaks kõigile headele, halbadele ja inetutele, kuid tema sellest ei hooli. Peaasi, et nad kulutaksid tema juures raha.

Ühel päeval astub ööklubisse Ricki ammu kadunud armastus Ilsa (Ingrid Bergman). Ühes Ilsaga saabub ka tema vastupanuvõitlejast abikaasa Victor. Loomulikult kistakse Rick armukolmnurga ja poliitilise intriigi võrku. Ilsa ja Victor peavad Casablancast põgenema ja Rick võib olla ainus inimene, kes saaks neid aidata.

"Casablanca" on kõigi aegade parim armastuslugu, mis aja möödudes muutub aina paremaks.

"Casablanca" maailma esilinastus toimus 1942. aastal 26. novembril New York Citys.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: Michael Curtiz
Osatäitjad: Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid, Claude Rains


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.