Põssa

Põssa

Pig

1h 32min  |  Draama, Põnevik  |  Kinodes alates: 20.08.2021

Film linastub Viljandi Kogukonnakinos 11. oktoobril Viljandi kinos Centrum kell 19.00. Film linastub inglise keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega.

Kultuuriajakirjanik ja filmisõber Valner Valme soovitab: "Põssa"

Rob (Nicolas Cage) on erakust trühvliotsija, kes elab sügaval Oregoni metsades, ainsaks seltsiliseks ta ustav trühvlisiga. Vastumeelselt on mees suniitud naasma suurlinna ja seisma silmitsi oma minevikuga, kui teda ühel ööl rünnatakse ning tema ainus sõber röövitakse.

Omanäolise põnevusdraama "Põssa" lavastajaks ja stsenaristiks on oma täispikka kinodebüüti tegev Michael Sarnoski ("Olympia"). Osades Oscari-võitja Nicolas Cage ("Leaving Las Vegas", "Face/Off"), Alex Wolff ("Hereditary", "Old"), Adam Arkin ("Fargo", "Justified"), Julia Bray ("The Brain That Wouldn't Die") ja teised.

Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva ja kolmapäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja Erikolmapäevade dokfilmide programmi kogu maailmast. Kord kuus toimub ka Kinokool kultuuriajakirjaniku ja filmisõbra Valner Valme kureerimisel.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Michael Sarnoski
Osatäitjad: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin, Nina Belforte


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.