SUVEKLASSIKA - Matrix: Revolutsioon

SUVEKLASSIKA - Matrix: Revolutsioon

The Matrix Revolutions

2h 9min  |  Märul, Ulmefilm  |  Kinodes alates: 01.07.2020

Neo (Keanu Reeves), Morpheus (Laurence Fishburne), Trinity (Carrie-Anne Moss) ja Niobe (Jada Pinkett-Smith) valmistuvad viimseks võitluseks, et päästa Siion ja selle elanikud tapvate masinate käest. Kogu kaose keskel ootab oma võimalust agent Smith (Hugo Weaving), kelle põhieesmärgiks näib endiselt olevat Neo hävitamine.

Kõigel, millel on algus, on ka lõpp.

"Matrix: Revolutsioon" lõpetab fantastilise ulmetriloogia viimaste vabade inimeste võitlusest arvutite vastu, mis algas 1999. aastal kogu maailma raputanud kultusfilmiga. Peaosades endiselt Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne ja Hugo Weaving. Lisaks neile teevad kaasa Monica Bellucci ("Päikese pisarad"), Jada Pinkett-Smith ("Ali"), Harold Perrineau ("Oz") jt. Filmi stsenaristid ja lavastajad on Larry ja Andy Wachowski.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Osatäitjad: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving, Jada Pinkett-Smith, Monica Bellucci, Lambert Wilson


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.