Matthew Bourne'i "Romeo ja Julia"

Matthew Bourne'i "Romeo ja Julia"

Matthew Bourne's Romeo and Juliet

1h 30min  |  Teater  |  Kinodes alates: 05.12.2019

Ühe hinnatuima ja andekaima kaasaegse tantsu koreograafi Sir Matthew Bourne'i tõlgendus Shakespeare`i traagilisest armastusloost „Romeo ja Julia“.

Ajaleht Daily Telegraph ülistas Matthew Bourne’i lavastust „Romeo ja Julia“ kui „2019. aasta kõige oodatumat tantsuetendust“. Shakespeare’i klassikalise konfliktirohke armastusloo kirgliku ja kaasaegse tõlgenduse tegevus toimub lähitulevikus „Verona Instituudis“, kuhu ühiskond on vangistanud „probleemsed“ noored eesmärgiga nad teistest eraldada ning hävitada nende nooruslik hing ja individuaalsus. Meie kaks noort armastajat peavad oma südant järgima ja koos olemiseks kõigega riskima. Ajatu lugu keelatud armastusest, allasurutud tunnetest ja teismeea avastustest filmiti kinolinale toomiseks üles Londoni Sadler’s Wellsi teatris.

Matthew Bourne’ile iseloomuliku nurga alt jutustatud loos, mis pakatab noorusest ja elujõust, astuvad tantsutrupi New Adventures ridades üles Ühendkuningriigi säravaimad noored tantsijad. Etenduse lavastaja ja koreograaf on Matthew Bourne, lavakunstnik Lez Brotherston, valguskunstnik Paule Constable, helikujundaja Paul Groothuis ning Prokofjevi partituuri uue orkestreeringu autor Terry Davies. Muusika esitab orkester New Adventures Orchestra Brett Morrise dirigeerimisel.


Levitaja: More2Screen
Lavastaja: Matthew Bourne


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.